Радови у Фабрици воде

У среду, 22. новембра, изводиће се радови на реконструкцији цевовода у затварачници аератора у Фабрици воде. Целокупну инвестицију финансира Град Нови Сад и од великог је значаја за будуће стабилније водоснабдевање. Ови радови подразумевају замену дотрајалих грађевинских и машинских делова система који су конструктивно најзахтевнији. ЈКП „Водовод и канализација“ редовно ради, како на изградњи и реконструкцији водоводне и канализационе мреже, тако и на одржавању постојећих објеката који су од кључног значаја за уредно водоснабдевање града. У плану је да до краја ове године завршимо и реконструкцију цевовода на другом улазу аератора.

Када је реч о динамици радова, они ће се изводити од среде, 22. новембра, од шест сати ујутру, до четвртка, 23. новембра, до шест сати ујутру.

За време трајања радова, притисак у водоводној мрежи ће бити знатно смањен и постоји могућност да ће доћи и до повремених прекида у испоруци воде. Стабилизацију у водоснабдевању очекујемо у четвртак, 23. 11, у касним вечерњим сатима.

Апелујемо на суграђане да воду из ЈКП „Водовод и канализација“ троше рационално и наменски.

Контакт центар